П`ятниця, 19.04.2024, 21:35
Головна » 2012 » Вересень » 1 » З днем знань
17:07
З днем знань
 

Перше вересня – це особливе свято, тому що 1 вересня – це День Знань. Це свято змін, свято позитивного розвитку, свято пізнання нового та невідомого. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можливість дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням і студентам - до своєї другої домівки - у школи та вузи. 

    Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів. І, звичайно, закличним дзвоником.
    У цей день особливо теплими словами ми вітаємо всіх людей, які вчаться і навчають. Бажаємо вам, дорогі друзі, здоров'я, щастя та радості, а також невичерпної енергії при здобутті нових знань. Нехай завжди поруч з вами буде підтримка ваших близьких. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
    Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих і надійних друзів. Ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Адміністрація
Переглядів: 745 | Додав: nazhuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
ЗОШ №3

Школа В Контакті

Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115
Міні-чат
Корисні сайти

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0